Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Talous- ja suunnitteluosasto huolehtii kaupungin talouden ja toiminnan suunnittelusta, kaupungin strategian valmistelusta ja hallinnon yleisestä kehittämisestä, konserniohjaukseen ja rahoitukseen liittyvistä tehtävistä, tietohallinnon ohjauksesta, tilasto- ja tutkimustoiminnasta, hankintatoimesta, aluerakentamisprojektien suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta ja asuntopolitiikasta sekä henkilöstökassatoiminnasta.

Aluerakentaminen, asuminen ja investoinnit –yksikkö huolehtii asuntopolitiikan valmistelusta sekä kaupunkirakenteen ja asumisen kehittämisestä, aluerakentamisprojektien suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta, asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamisen koordinoinnista, maankäytön, liikenteen ja asumisen seudullisesta kehittämisestä, investointitalouden ohjauksesta sekä asumisen ja alueiden kehittämistä tukevista erityisselvityksistä ja tutkimuksista.
 
Projektisuunnittelija
 
Työavain 47-156-18
Vakinainen työsuhde  alkaen 15.01.2019
Hakuaika päättyy 21.12.2018  kello 16:00
Aluerakentaminen, asuminen ja investoinnit
Kaupunginkanslia, Talous- ja suunnitteluosasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluu kaupungin tulevaan asuntorakentamiseen liittyvän tiedon ylläpitäminen sekä asuntotuotantoennusteeseen liittyvät päivitys- ja analysointitehtävät. Työtehtäviin kuuluu myös asuntotuotantorekisteriin liittyvän tiedon hallinta sekä paikkatiedoista vastaaminen siten, että eri projekteilla ja yksiköiden muilla hankkeilla on käytössään ajantasaiset ja laadukkaat kartat sekä tarvittava digitaalinen paikkatieto tarpeen mukaan eri tilanteisiin.

Tehtävä sijoittuu Asuminen ja kaupunkiuudistus –tiimiin.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä paikkatieto-osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi kokemuksen yhdyskuntasuunnittelun sekä asuntorakentamisen tehtävistä.

Palvelussuhde alkaa 15.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 21.12. klo 16. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 47-156-18 ohjaa suoraan hakemukseen.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3200e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,75h
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Asunto-ohjelmapäällikkö, Mari Randell
0403360437
mari.randell@hel.fi,
 
suunnitteluinsinööri, Timo Meuronen
0407717240
timo.meuronen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa