Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Polkuopettaja, kone- ja tuotantotekniikka
 
Työavain 5-3643-18
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 02.01.2019 (päättyy 30.09.2019)
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto , Abraham Wetterintie  00880 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme määräaikaista ammatillista metallipolun (kone-ja tuotantotekniikka) opettajaa 2.1 – 30.9. 2019 ajaksi Stadin ammatti-ja aikuisopiston Abraham Wetterintien toimipaikkaan.
Ammatillisen opettajan työtehtäviin kuuluvat metallialan ammatilliset opetus- ja ohjaustehtävät ns. polkuopinnoissa sekä työ näihin liittyvien asiantuntijatiimien kanssa. Ammatillisilla polkuopinnoilla vahvistetaan opiskelijan ammatillista suuntautumista ja/tai sijoittumista työelämään. Maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden valinta tehdään yhteistyössä TE-toimiston kanssa. Opiskelijamäärän vaihdellessa opetusta ja ohjausta voi olla myös kone-ja tuotantotekniikan ammatillisessa perustutkinnossa. Ammatillisen polkuopettajan kanssa toimivat tiiviissä yhteistyössä S2-opettaja ja ohjaaja.

(kts. ammatillisista polkuopinnoista lisää https://www.hel.fi/stadin-osaamiskeskus/fi/palvelut/ )
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisen opintojen opettajaa koskevien 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Soveltuvaa kone-ja tuotantotekniikan koulutusta ja kokemusta työskentelystä moniammatillisen tiimin jäsenenä.
Edellytämme sitoutumista Stadin ammatti-ja aikuisopiston tavoitteisiin ja ammatillisen koulutuksen reformin mukaiseen pedagogiikkaan ja sen toimeenpanoon.
 
Luemme eduksi: Tehtävässä menestymistä edesauttaa opettajakelpoisuus, kokemus monimuotoisten ryhmien ja maahanmuuttajien kanssa toimimisesta. Lisäksi arvostamme monipuolista kokemusta kone-ja tuotantotekniikan koulutuksessa ja työelämäyhteistyöstä sekä työskentelyä opiskelijalähtöisessä ohjauksessa.
Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote. Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisesti. Kaikki hakemukset ovat julkisia. Stadin ammatti-ja aikuisopisto noudattaa ammatillisten opettajien vuosityöaikasopimusta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
koulutuspäällikkö Johanna Aholainen
09 310 72353
johanna.aholainen@hel.fi
5.12-18 kello 15-16 ja 13.12-18, kello 10.00-11.00.
 
 
 Hae paikkaa