Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Terveyskeskuslääkäri, kotihoito, varahenkilöstö, vakinainen
 
Työavain 7-2194-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 18.12.2018  kello 16:00
Kotihoidon lääkärit , työpiste sopimuksen mukaan 00250 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Helsingin sairaala
Lääkärit
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme osaajaa terveyskeskuslääkärin virkaan varahenkilöstöön kotihoitoon. Virka täytetään 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Varahenkilöstössä on kaksi lääkärin virkaa.

Kotihoidon lääkärityö on geriatrisesti orientoitunutta, itsenäistä ja vaihtelevaa terveyskeskuslääkärin työtä moniammatillisissa tiimeissä. Työpisteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia kotihoidossa, ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä sekä arviointi- ja kuntoutusosastoilla.

Toimimme myös geriatrian ja yleislääketieteen erikoisalojen koulutuspaikkana.
Suuressa, kehittyvässä yksikössämme työskentelee yli neljäkymmentä lääkäriä. Joukosta on aina joku poissa esimerkiksi erikoistumassa ja näitä poissaoloja paikkaamassa meillä on kaksi lääkäriä.

Varahenkilöstössä toimiminen on näköalapaikka toiminnan kehittäjälle. Liikut eri työyhteisöissä ja näet eri käytäntöjä jotka synnyttävät oivalluksia kehittämistyölle.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi ammattiasi tukevaa koulutusta. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Eduista löydät lisää alta kohdasta, Linkki lisätietoihin tai kopioi selaimeen osoite, https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/mita-tarjoamme/ .

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.


Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-2194-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.


 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Luemme eduksi: geriatrian erikoislääkärin pätevyyden ja kiinnostuksen toiminnan kehittämiseen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38h 15min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
apulaisylilääkäri Jyrki Vanakoski
09 310 41955
jyrki.vanakoski@hel.fi
 
johtajalääkäri Kristina Backlund
050 366 6781
kristina.backlund@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa