Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Tuntiopettaja, ruotsi ja englanti
 
Työavain 5-3632-18
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 01.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 13:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto , Haapaniemenkatu 7-9, Savonkatu 4 00530 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Ruotsin ja englannin kielen tuntiopettajan tehtävät monialaisen ammatillisen oppilaitoksen eri toimipaikoissa. Tuntiopettajan tehtävänä on opetus-, ohjaus- ja arviointitehtävät sekä opetuksen kehittäminen, osallistuminen opiskelijoiden henkilökohtaisten opintopolkujen toteuttamiseen yhteistyössä ammatinopettajien ja yhteisten tutkinnon osien opettajien kanssa.
 
 
Kelpoisuusehto:  kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) yhteisten tutkinnon osien opettajaa koskevan 14 §:n ja 17 §:n mukaan.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: edellytämme hakijoilta kelpoisuutta molempiin opetettaviin aineisiin sekä kokemusta ruotsin ja englannin kielen opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa, ohjaavaa ja valmentavaa opettajuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta suunnitella yhdessä tiimin kanssa opiskelijoiden henkilökohtaiset opintopolut.
 
Luemme eduksi: kokemuksen ammatillisesta koulutuksesta, työskentelystä monikulttuuristen opiskelijoiden kanssa sekä digitaalisten oppimisympäristöjen hyödyntämisestä osana opetusta.

Hakijan tulee sähköisessä haussa ilmoittaa tutkintoon kuuluvat pää- ja sivuaineet sekä suoritetut opintoviikot tai opintopisteet ja suoritettu opettajan koulutus.

Virkasuhteen alussa on koeaika. Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisesti. Voit jättää hakemuksen myös Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, Stadin ammattiopisto, Pl 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13. Kaikki hakemukset ovat julkisia.

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa noudatetaan vuosityöaikaa. Virkasuhteeseen sovelletaan paikallista sopimusta opetushenkilöstön vuosityöajasta Helsingin kaupungin Stadin ammatti- ja aikuisopistossa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Koulutuspäällikkö Petri Kallionpää
040 334 6127
petri.kallionpaa@edu.hel.fi
 
 
 Hae paikkaa