Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus
 
Työavain 7-2185-18
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 08.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 16:00
Etelän aikuisssosiaalityö , Työpajankatu 14 A 00580 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen etelän aikuissosiaalityö 1- työryhmässä on haettavana sosiaalityöntekijän perhevapaan sijaisuus.

Työryhmään kuuluu kaikkiaan 4 sosiaalityöntekijää ja 7 sosiaaliohjaajaa sekä 1 yhdyskuntatyöntekijä. Työpaikka sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, työtilat on monitoimityötilat.

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa toimii kaikkiaan yli 500 sosiaali- ja terveystoimen ammattilaista. Toiminnoittain täältä löytyy terveysasema, psykiatrian ja päihdepoliklinikka, hammashoitola, toiminta- ja fysioterapia, tupakkaklinikka ja ehkäisyneuvonta, sosiaalineuvonta, vammaispalvelut, maahanmuuttoyksikkö, aikuisten ja nuorten sosiaalityö. Lisäksi Kalasataman thk:n aulassa toimii Kelan pop up-piste.

Aikuissosiaalityön asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu asiakkaiden palvelutarpeiden arviointi, sosiaalityön suunnitelmat ja suunnitelman mukainen työskentely asiakkaiden kanssa. Helsingin sosiaalitoimessa aikuissosiaalityön asiakkuudet ovat määräaikaisia. Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat thk:n omien toimijoiden lisäksi esimerkiksi työvoimahallinto ja järjestötoimijat. Sosiaalityöntekijöillä on mahdollisuus tukea asiakkaitaan suunnitelmien mukaisesti täydentävällä ja ehkäisevällä toimeentulotuella.

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen aukioloaika on maanantaista perjantaihin klo 7 - 20. Sosiaalityöntekijät työskentelevät pääasiassa klo 8 - 16 välisenä aikana, mutta asiakkaiden tarpeiden mukaan myös iltavastaanottoa klo 18 asti saatetaan tarvita. Sosiaalityöntekijöillä on mahdollisuus tehdä myös etätyötä.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita myös sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Hakemukset pyydetään jättämään sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi
 
Lisäksi edellytämme: Joustavuutta, kiinnostusta oman työn kehittämiseen, hyviä vuorovaikutus- ja kirjaamistaitoja, kykyä sietää keskeneräisiä asioita.
 
Luemme eduksi: Aiemman monipuolisen työkokemuksen aikuissosiaalityön asiakkaiden kanssa ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3045,35 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: liukuva 38h15min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
johtava sosiaalityöntekijä Anne Peltola
09 310 43931
anne.peltola@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa