Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.
Kaupunginkanslian elinkeino-osastolla joukko työllisyyden, yrittämisen, kilpailukyvyn, kansainvälisten asioiden ja maahanmuuton osaajia rakentaa Helsingistä yhä yritysmyönteisempää ja vetovoimaisempaa kaupunkia.
 
Uraohjaaja, vakinainen
 
Työavain 47-152-18
Vakinainen työsuhde  alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 12:00
Helsingin TYP, aikuisten palvelut , Viipurinkatu 2 00510 Helsinki
Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin TYP on Helsingin kaupungin, Uudenmaan TE-toimiston ja Kelan muodostama työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu, jossa asiakkaille räätälöidään yksilöllisiä ratkaisuja kohti työelämää. Helsingin TYP:n työntekijät arvioivat yhdessä asiakkaan kanssa tämän palvelutarpeet ja tukevat asiakkaan työllistymisprosessia. Asiakas saa palvelua työnhaussa, terveydenhoidossa, sosiaalityössä sekä hakeutumisessa koulutukseen tai kuntoutukseen. Lisäksi tarjolla on monenlaista neuvontaa ja ohjausta, kuten velka- ja talousneuvontaa, sekä erilaisia verkostoitumistilaisuuksia. Helsingin TYP tekee tiivistä yhteistyötä eri oppilaitosten ja työnantajien kanssa ja on mukana monissa hankkeissa edistämässä asiakkaiden työllisyyttä ja luomassa tulevaisuuden työllisyydenhoitoa.

Haemme nyt moniammatilliseen joukkoomme kehittämisorientoitunutta uraohjaajaa. Etsimme henkilöä, joka pitää asiakastyön laatua ja tuloksellisuutta työtään ohjaavana tärkeimpänä periaatteena ja on motivoitunut palveluprosessien jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muiden kanssa. Uraohjaaja toimii osana tiimiä, jossa työskentelee myös sosiaalityöntekijöitä, TE-toimiston ja Kelan asiantuntijoita, opinto-ohjaajia, työterveyshoitajia ja psykologeja. Työhön kuuluu asiakasohjausta ja sen kehittämistä, asiantuntijatehtäviä verkostoissa ja palveluprosessin kehittämiseen osallistumista.

Helsingin TYP:n uraohjaajana pääset näköalapaikalle osaksi dynaamista työyhteisöä ja toimintakenttää, sekä kehittämään ratkaisuja työttömyyden purkamiseksi ja työllisyyden vahvistamiseksi.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto
 
Lisäksi edellytämme: Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittämisosaamista, joustavuutta ja muutoksessa pärjäämisen taitoja.


 
Luemme eduksi: - monipuolisen kielitaidon
- koulutus- ja palvelujärjestelmän ja työmarkkinoiden tuntemuksen
- osaamisen ja kokemuksen yritysyhteistyöstä (työllistävät työnantajat)
- kokemuksen työllisyydenhoidon tehtävistä
- digiosaamista ja/tai valmiutta oppia käyttämään ohjelmia ja sovelluksia
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2550,40 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Heidi Lehtovaara
09-310 46752
heidi.lehtovaara@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa