Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sairaanhoitaja, Palvelutalo Rudolf, vakinainen
 
Työavain 7-2178-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 12:00
Palvelutalo Rudolf , Rudolfintie 17-19 00870 HELSINKI
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Idän palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Tervetuloa palvelutalo Rudolfin huipputiimiin!

Palvelutalo Rudolf sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Laajasalossa. Helsingin kaupungilla tehdyn työterveyskyselyn 2017 mukaan Rudolfissa on keskimääräistä parempi koettu työnimu ja työkyky.

Haemme sopivaa henkilöä tekemään sairaanhoitajan tehtäviä Majakkatiimissä ja Roosakodissa. Majakassa ja Roosassa henkilökunnan vaihtuvuus on hyvin pientä ja meillä viihdytään! Majakkatiimi ja Roosakoti tekevät tiivistä yhteistyötä, meillä on yhteinen osastonhoitaja ja vastaava sairaanhoitaja.

Majakka-tiimi on koti 35 ikäihmiselle ja Roosakoti 15 ikäihmiselle. Tavoitteenamme on turvata asukkaan aktiivinen arki ja pyrimme siihen, että asukkaamme saavat elää oman näköistään arvokasta vanhuutta elämänsä loppuun asti.

Sairaanhoitajan työssä palvelutalossa on eduksi, että omaksut helposti uusia asioita, osaat organisoida sekä priorisoida ja kestät painetta. Olet rauhallinen ja positiivinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Toivomme sinun olevan luotettava, joustava, suvaitsevainen ja ahkera.

Meillä on tarjota työsi tueksi moniammatillinen, osaava joukko vanhustyön ammattilaisia. Tiimien itseohjautuvuutta kehitämme valmentavalla työotteella. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää vanhustyötä ennakkoluulottomasti yhdessä tiimin kanssa. Lupaamme hyvän perehdytyksen tehtävään. Helsingin kaupunki on luotettava työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Kehitämme palvelutalossa itseohjautuvuutta. Itseohjautuvuus tarkoittaa sitä, että olemme tasa-arvoisia, ratkaisukeskeisiä ja innovatiivisia. Toteutamme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.
Työskentelemme asukkaidemme kotona ja elämme aktiivista arkea ja juhlaa yhdessä heidän kanssaan.

Jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi 17.12.2018 mennessä sähköisesti. Majakan & Roosan rekrytiimi ottaa sinuun yhteyttä ja sopii haastattelu ajan. Haastattelut toteutetaan viikon 51 ja 1 aikana. Työ alkaa 1/2019.

Voit käydä tutustumassa palvelutalomme toimintaan facebookissa Palvelutalo Rudolfin ja palvelukeskustoiminnan sivuilla. Voit myös lukea joulukuussa ilmestyvän sairaanhoitajalehden, jossa on artikkeli itseohjautuvasta Majakkatiimistä. 

http://shlehti.sairaanhoitajat.fi/share/12975/9aeb5d?fbclid=IwAR2NIpNWxEE6n6ZIMg8dwSGMby26ymKBw9vr_m2w8VKQVej8HWBEOc7pZe0#share.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2491,95 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
vastaava sairaanhoitaja Hanna Gädda-Paasonen
040 678 9655
hanna.gadda-paasonen@hel.fi
 
Osastonhoitaja Kirsi Loikkanen
050 349 1286
kirsi.loikkanen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa