Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Tuntiopettaja, työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen
 
Työavain 5-3614-18
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 02.01.2019 (päättyy 20.06.2019)
Hakuaika päättyy 13.12.2018  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto , Abraham Wetterin tie 4/ Vuokkiniemenkatu 30 00880 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen työkyvyn ja hyvinvoinnin lehtoria. Työtehtäviin kuuluvat työkyvyn ja hyvinvoinnin opetus- ja ohjaustehtävät ammatillisessa koulutuksessa sekä oman alan pedagoginen kehittämistyö asiantuntijatiimeissä ja oppimisyhteisöissä.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuushdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017), yhteisten tutkinnon osien opettajaa koskevan 14§ ja 17§ mukaan.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Tehtävään valittavalta edellytämme monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja sekä kiinnostusta koulutuksen kehittämiseen ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesti. Arvostamme monipuolista pedagogiikan osaamista, kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityöosaamista.
Stadin ammattiopisto noudattaa ammatillisten opettajien vuosityöaikasopimusta.
 
Luemme eduksi: Luemme eduksi kokemuksen ohjaavasta ja valmentavasta opettajuudesta sekä työskentelystä monialaisissa opettajatiimeissä. Haluat myös jakaa osaamistasi muille tiimin jäsenille ja suunnitella opiskelijan opintopolkuja käyttäen hyväksi monimuotoisia oppimisympäristöjä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
koulutuspäällikkö Satu Suihkonen
09 310 82283
satu.suihkonen@hel.fi
pe 30.11 klo 9-12
 
 
 Hae paikkaa