Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja/hoitaja, Koskela 2 sijaisuus, 2 työpaikkaa
 
Työavain 7-2173-18
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 19.12.2018  kello 16:00
Koskela 2 kotihoito , Käpyläntie 11 A-talo 5. krs 00600 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Haemme 2 lähihoitajaa Koskelaan Käpylän tiimiin määräaikaisiin työsuhteisiin 10.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa perushoidon asiantuntijana. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Asiakaskäynnit kirjataan älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään. Vastuuhoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi asiakkaan omat voimavarat huomioiden. Vastuuhoitaja järjestää myös asiakkaan tarvitsemat tukipalvelut yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Omaa osaamista on mahdollisuus hyödyntää tiimin erityistehtävissä. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja.

Käpylän tiimissä työskentelee 18 lähihoitajaa ja 4 terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella. Tiloissa työskentelee kolmen lähipalvelualueen työntekijät sekä kolme kotihoidon esimiestä. Teemme yhteistyötä yli lähipalvelualuerajojen.

Olemme mukana kehittämässä tiimiä itseohjautuvampaan suuntaan ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, jossa työntekijät itse laativat työvuorot. Esimiestyössä kehitämme jaettua johtajuutta. Teemme yhteistyötä myös Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa Keskisen lähialuemalli-pilotissa. Pilotin aikana etsimme uusia toimintatapoja "yhteinen työ - yhteinen asiakas" teemalla.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Teet kotikäynnit vähintään viikon ajan yhdessä perehdyttäjäsi kanssa tutustuen alueeseen ja asiakkaisiimme. Perehdytys jatkuu tämän jälkeen yksilölliset tarpeet huomioiden. Opastusta voit kysyä keneltä tahansa, sillä meillä vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä ja työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään ja kokeilemaan uuttaa.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Voit käydä katsomassa lisää Koskelan kotihoidosta:

- klikkaamalla ilmoituksen alaosassa olevan linkin lisätietoihin
- kopioimalla selaimeen osoitteet:
https://www.dreambroker.com/channel/oshybsqo/70gz6mj5
https://www.dreambroker.com/channel/oshybsqo/2e0vowv4

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Lisäksi edellytämme: Kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 176,37 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Johanna Mäntyniemi
050 401 2967
johanna.mantyniemi@hel.fi
 
kotihoidon ohjaaja Nina Hukio
050 402 5642
nina.hukio@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa