Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Perhe- ja sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, lastensuojelu, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö sekä vammaistyö.
 
Johtava sosiaaliohjaaja, Idän aikuissosiaalityö, sijaisuus
 
Työavain 7-2170-18
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 12.12.2018  kello 16:00
Idän aikuissosiaalityö, Asukastalotyö , Toinen linja 4, 3. krs. 00530 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme asukastalotyöhön johtavaa sosiaaliohjaajaa sijaisuuteen ajalle 2.1-30.6.2019. Johtava sosiaaliohjaaja valittiin toisiin tehtäviin, ja haettava tehtävä on uuden tehtävän koeajan mittainen. Nyt haettava tehtävä tullee vakinaisesti täytettäväksi heinäkuusta lähtien. Tehtäväkokonaisuuteen kuuluu asukastalot, Kampin kappeli sekä ruoka-avun kehittäminen. Tehtävä sijoittuu idän aikuissosiaalityön päällikön alaisuuteen.

Asukastalot ovat persoonallisia, oman alueensa näköisiä kohtaamispaikkoja. Asukastaloilla on mm. vapaaehtoistyötä, monipuolista työtoimintaa ja harrastusryhmiä. Iltaisin tilat ovat asukkaiden, järjestöjen ja yhteistyötahojen käytössä. Asukastaloja on Helsingissä yhteensä 9, joissa on työssä 9 vakinaista sosiaaliohjaaja/ohjaajaa, jotka toimivat taloihin työllistettyjen työnjohdollisina esimiehinä. Lisäksi on yksi ruokapalveluvastaava. Kampin kappelissa työskentelee 4 sosiaaliohjaajaa. Kampin kappeli on kaikille avoin tila Helsingin ydinkeskustassa. Kappelissa voi keskustella sosiaalialan työntekijöiden kanssa. Helsingin kaupungilla ja seurakunnalla on kumppanuussopimus ja yhteisjohtajuus Kampin kappelin osalta. Ruoka-avun kehittämisessä on iso kehittäjäverkosto, ja asukastaloilla on tehtäviä ruoka-avun toteuttamisessa.

Johtavan sosiaaliohjaajan toimipiste on Kallion virastotalossa, osoite Toinen linja 4, 3. krs. Esimiestyön ohella kehitetään asukas- ja osallisuustoimintaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työssä vaaditaan valmentavaa esimiesotetta, organisointikykyä, verkostotyön taitoja ja aloitteellisuutta.

Edellytämme vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta sosiaalialan työstä.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoista, arvostavaa ja osallistavaa johtamista, vaikuttamis- ja kehittämismahdollisuuksia sekä hyvän tuen työllesi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sosionomi YAMK.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

 
Lisäksi edellytämme: vahvoja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta aikuissosiaalityön tehtävistä.
 
Luemme eduksi: Esimieskokemuksen, hyvän esiintymistaidon ja Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 527,05 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,25t /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
aikuissosiaalityön päällikkö Sari Tuominen
050 5910 779
sari.tuominen@hel.fi
7.12 klo 9-16 (vastaa kyselyihin)
 
johtava sosiaaliohjaaja, asukastalotyö, Sini Heino
040 3360 918
sini.heino-mouhu@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa