Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Stadin ammattiopisto ja aikuisopisto tarjoavat koulutusta ja palveluita nuorten ammatillisessa peruskoulutuksessa, aikuiskoulutuksessa, oppisopimuskoulutuksessa sekä nivelvaiheessa. Oppilaitoksissa toteutetaan myös räätälöityjä kokonaisuuksia yrityksille. Oppilaitoksissa opiskelee noin 16 000 opiskelijaa yli 50 eri ammattiin. Henkilöstöä on noin 1000.
 
Tuntiopettaja, Turva-alan tuntiopettaja
 
Työavain 5-3598-18
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.01.2019
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 08:00
Stadin aikuisopisto , Teollisuuskatu 23 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Päätoimisen tuntiopettajan opetus ja ohjaustehtävät turvallisuusalan perus- ja ammattitutkinnon ammatillisissa tutkinnon osissa sekä työpaikoilla tapahtuvan oppimisen toteutuksessa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 13§:n (muutettu 2017/1150) ja 17§:n mukaan.
Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkasuhteen alussa on koeaika.
Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Tehtävä edellyttää vartiointitoiminnan ja järjestyksenvalvojan sekä pelastustoimen osaamisalueiden käytännön työkokemusta sekä niitä tukevaa koulutusta kuten esim. turvallisuusalan tradenomin amk- tutkintoa tai poliisin päällystötasoista tutkintoa, sekä ammatillisen opettajan pedagogista pätevyyttä.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen toiminnallisen oppimisen toteuttamisesta esim. vartioinnin ja järjestyksenvalvonnan tehtävissä.
Kokemuksen järjestyksenvalvojan ja vartijan koulutusten opettamisesta ja arvioinnista
Voimankäytön ja voimankäyttövälineiden kouluttajan pätevyyden
Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuskouluttajan pätevyyden
Tulityöturvallisuus kouluttajan pätevyyden
Kokemuksen monikulttuurisen opiskelijaryhmän kanssa toimimisesta

Ennen nimityksen vahvistamista valitun on kaupungin työterveyshuollon antamalla tai hyväksymällä todistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkasuhteeseen.
Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisesti.

Voit jättää hakemuksen myös Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, Stadin ammattiopisto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13. Kaikki hakemukset ovat julkisia.

Stadin ammattiopistossa on vuosityöaika. Virkasuhteeseen sovelletaan paikallista sopimusta opetushenkilöstön vuosityöajasta Helsingin kaupungin Stadin ammattiopistossa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
koulutuspäällikkö Helena Lehtinen
09 310 72382
helena.lehtinen@edu.hel.fi
4.12. klo 13-16.30
 
 
 Hae paikkaa