Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistykseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Kulttuuripalvelukokonaisuus vastaa kaupungin kulttuuripolitiikasta sekä kirjasto-, kulttuuri-, orkesteri-, museo- ja taidemuseotoiminnasta.
 
Erikoiskirjastovirkailija
 
Työavain 49-277-18
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.01.2019
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Maunulan kirjasto , Metsäpurontie 4 00630 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuri / Kaupunginkirjasto
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme erikoiskirjastovirkailijaa Helsingin kaupunginkirjaston keskiselle palvelualueelle Maunula-Paloheinän kirjastoyksikköön. Erikoiskirjastovirkailijan ensisijainen työpiste on vilkas Maunula-talo, jonka toimintaa alueen asukkaat ovat kiinteästi mukana suunnittelemassa. Talossa toimii kirjaston lisäksi työväenopisto ja nuorisopalvelut. Talon toimijat tekevät keskenään aktiivista yhteistyötä. Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja luovan työympäristön sekä mutkattoman ja rennon työyhteisön tuen.

Erikoiskirjastovirkailijana osallistut Maunulan kirjaston ja koko Maunula-talon tapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin. Työtehtäviisi kuuluu myös sisältöjen monipuolinen avaaminen sekä esillepanon ideointi. Lisäksi olet aktiivisesti mukana kehittämässä kirjaston toimintaa yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Sinulla on kykyä innostaa asukkaat mukaan kirjaston palvelujen suunnitteluun, verkostoidut luontevasti paikallisten toimijoiden kanssa sekä käytät rohkeasti ja idearikkaasti osallisuutta tukevia menetelmiä. Kohtaat mielelläsi myös lapsiasiakkaita ja olet valmis tarvittaessa vetämään satutunteja tai vinkkaamaan kouluikäisille.


Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.


Tehtävä täytetään 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.


 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.
 
Lisäksi edellytämme: Edellytämme sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta, luovuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ja englannin kielen hyvä suullinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2412,05€/kk
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kirjastonjohtaja Sari Jovero
050 402 5818
sari.jovero@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa