Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Lastenhoitaja, Pitäjänmäki-Pikku Huopalahti-Etelä-Haaga, 3 työpaikkaa
 
Työavain 5-3593-18
Vakinainen työsuhde  alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 16:00
Läntinen varhaiskasvatusalue 1
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme lastenhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin Pitäjänmäen, Pikku Huopalahden ja Etelä-Haagan alueille. Työpaikat ovat alla luetelluissa päiväkodeissa. Työn alkamisajankohdasta voidaan sopia.

PÄIVÄKOTI MESTARI, Kornetintie 5, 00380 Helsinki
Haemme lastenhoitajaa varahenkilöksi Pitäjänmäki-Konala alueelle. Varahenkilön tehtävänä on sijaistaa päiväkotien henkilökuntaa lomien aikana. Ensisijaisesti päiväkoti Mestarissa, Pajamäessä ja Karhissa.
Tulet töihin hyvällä työtuulella. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja se näkyy suhteessasi lapsiin, vanhempiin ja työtovereihin. Suhtaudut työhösi myönteisesti, olet rohkea ja uskallat kyseenalaistaa asioita rakentavalla tavalla. Haluat sitoutua työhösi ja sinuun voi luottaa tiukoissakin tilanteissa. Ammatillinen työotteesi näkyy sekä oman, että toisen työn arvostamisena. Kehität ja jaat osaamistasi innostuneesti.
Varahenkilön sijoituspaikka on päiväkoti Mestarissa.
Lisätietoja; päiväkodinjohtaja Taina Anttila, p. 09 310 41706, taina.anttila@hel.fi

PÄIVÄKOTI SUOPURSU, Punamäenpolku 1, 00300 Helsinki
Haemme lastenhoitajaa päiväkoti Suopursuun, yli 3-vuotiaiden lasten ryhmään. Toimimme pienryhmissä päiväkodin sisä- ja ulkotoiminnassa. Lähialueen puistot ovat oiva paikka Metsämörrille ym. luontotoiminnalle. Kympin ratikalla pääsemme helposti kaupungille.
Positiivisella pedagogiikalla kuljemme yhdessä eteenpäin. Kannustamme lapsia tekemään toivottuja asioita, ristiriitatilanteissa tuemme ja kannustamme lapsia löytämään ratkaisut sovittelun keinoin. Vahvuuksien löytäminen itsestä ja kavereista on uusin tavoitteemme.
Tule kehittämään ja kehittymään kanssamme.
Lisätietoja; päiväkodinjohtaja Mepa Elfving, p.09 310 41744, mepa.elfving@hel.fi

PÄIVÄKOTI LAPINMÄKI, Kangaspellontie 6, 00350 Helsinki
Haemme lastenhoitajaa integroituun erityisryhmään.
Etsimme mukavaan yhteisöömme työkaveria, joka ottaa rohkeasti vastuuta yhteisistä asioista ja jakaa osaamistaan. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, jotka näkyvät yhteistyössä perheiden ja työtovereiden kanssa sekä sensitiivisenä suhteena lapsiin.
Toivomme sitoutumista, myönteistä suhtautumista työhösi, kehittävää työotetta ja uskallusta kyseenalaistaa asioita rakentavalla tavalla. Ammatillisuus näkyy sekä oman että toisen työn arvostamisena.
Lisätietoja; päiväkodinjohtaja Reija Ahola, p. 09 310 41500, reija.ahola@hel.fi
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto esimerkiksi lastenohjaajan tutkinto
(laki 272/2005).

Suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2103,65 euroa / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Rekrytointi
rekry.kasko@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa