Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Fysioterapeutti, Syystien palvelukeskus, vakinainen
 
Työavain 7-2166-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Syystien monipuolinen palvelukeskus, Palvelukeskus , Takaniitynkuja 3 00780 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Hei sinä ikääntyneiden kuntoutuksesta innostunut ja osaava fysioterapeutti. Tule töihin Syystien palvelukeskukseen!

Syystien monipuolinen palvelukeskus tarjoaa monipuolisia palveluluita asukkailleen ja alueen ikäihmisille. Syystiellä on ympärivuorokautista asumista viidessä muistisairaiden ryhmäkodissa, palveluasumisessa, lyhytaikaishoidon yksikössä sekä arviointi- ja kuntoutusyksikössä. Lisäksi Syystiellä toimii päivätoimintayksikkö ja vireä palvelukeskus. Nyt haettavan fysioterapeutin tehtäväkenttänä on palvelukeskus.

Palvelukeskustoiminnalla tuetaan ikäihmisten kotona asumista. Fysioterapeutti tukee asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia sekä ennaltaehkäisee toimintakyvyn laskua liikunnan keinoin. Työn keskeisiä sisältöjä ovat liikuntaryhmien ohjaaminen (mm. kuntosali-, tasapaino-, tuolivoimistelu- sekä etäryhmät) palvelukeskuksen tiloissa, mutta myös jalkautuen alueelle.

Toivomme aitoa kiinnostusta ja valveutuneisuutta kotona asuvien ikääntyneiden toimintakyvyn kehittämisessä ja valmiutta kehittää palvelukeskustoimintaa yhteistyötahojen kanssa.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut. Lue lisää alla kohdasta, Linkki lisätietoihin tai kopioi selaimeen osoite, https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/mita-tarjoamme/ .

Jätä hakemuksesi ositteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2451,34
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Yleistyöaika 38h 45min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
palvelupäällikkö Heidi Hyrylä
09 310 24747
heidi.hyryla@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa