Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Päätoiminen tuntiopettaja, kauneudenhoitoala
 
Työavain 5-3586-18
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 01.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 12.12.2018  kello 09:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto , Haapaniemenkatu 7-9 00530 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus, kauneudenhoidon työtehtävät ja mahdolliset hanketehtävät oppilaitoksessa ja työelämässä.
 
 
Kelpoisuusehto:  kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten opintojen opettajaa koskevien 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: vahvaa kokemusta toisen asteen ammatillisesta ohjaus- ja opetustehtävistä hius- ja kauneudenhoitoalalta, kokemusta työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamisesta, ajantasaisia kauneudenhoitoalan kädentaitoja, vahvaa kokemusta maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden opetustehtävistä, kokemusta oppisopimusopiskelijoiden menestyksekkäästä ohjauksesta, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista ja joustavaa työotetta.
 
Luemme eduksi: laajan kauneudenhoitoalan työelämäyhteistyöverkoston pääkaupunkiseudulla, yrittäjämäisen ohjausotteen ja yritystuntemuksen sekä digiosaamisen.

Virkasuhteen alussa on koeaika. Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote. Ennen nimityksen vahvistamista valitun on kaupungin työterveyshuollon antamalla tai hyväksymällä todistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkasuhteeseen.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Sopimusala OVTES, kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus osio C, liite 1.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Koulutuspäällikkö Petri Kallionpää
040 334 6127
petri.kallionpaa@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa