Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Perhe- ja sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, lastensuojelu, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö sekä vammaistyö.
 
Johtava sosiaalityöntekijä, Idän aikuissosiaalityö, sijaisuus
 
Työavain 7-2158-18
Määräaikainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 12.12.2018  kello 16:00
Idän aikuissosiaalityö 1 , Jauhokuja 4 00920 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme aikuissosiaalityön aikuisten (30+) tiimiin johtavaa sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 2.1-30.6.2019. Johtava sosiaalityöntekijä valittiin toisiin tehtäviin, ja haettava tehtävä on uuden tehtävän koeajan mittainen. Nyt haettava tehtävä tullee vakinaisesti täytettäväksi heinäkuusta lähtien.

Idän aikuissosiaalityön tiimissä 1 työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi 5 sosiaalityöntekijää ja 8 sosiaaliohjaajaa. Yksi sosiaaliohjaajista toimii perhekeskuksessa Itäkadulla ja kaksi etsivässä lähityössä. Tiimi on itseohjautuva, asiantunteva ja keskusteleva. Asiakastyön kokouksissa hyödynnetään opintopiiri- ja kuvastintyöskentelyä. Työyhteisöstä löytyy huumoria ja toista tuetaan.
Johtava sosiaalityöntekijä ohjaa asiakasosallisuusryhmän työskentelyä.

Toimipiste sijaitsee Myllypurossa osoitteessa Jauhokuja 4. Samassa toimipisteessä on myös toinen aikuisten tiimi ja terveysasemapalvelut.

Esimiestyön ohella kehitetään aikuissosiaalityötä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työssä vaaditaan valmentavaa esimiesotetta, organisointikykyä ja aloitteellisuutta.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoista, arvostavaa ja osallistavaa johtamista, vaikuttamis- ja kehittämismahdollisuuksia sekä hyvän tuen työllesi.

Jätä hakemuksesi ositteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: vahvoja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta aikuissosiaalityön tehtävistä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 527,05 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,25t/ viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
aikuissosiaalityön päällikkö Sari Tuominen
050 591 0779
sari.tuominen@hel.fi
7.12.2018 klo 9-16
 
johtava sosiaalityöntekijä Silva Linnahalme-Triana
050 402 0244
silva.linnahalme-triana@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa