Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Barnträdgårdslärare
 
Työavain 5-3571-18
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.01.2019
Hakuaika päättyy 10.12.2018  kello 16:00
Daghemmet Stigen , Aspdungevägen 5 00630 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Daghemmet Stigen är beläget i Månsas i en färggrann paviljong med egen gård. Vi utnyttjar dessutom olika verksamhetsplatser i vår närmiljö så som lekparken, skogen och bollhallen.

På daghemmet Stigen har vi 49 platser för barn i åldern 1 – 5 år fördelade i tre barngrupper: Harar, Rävar och Björnar. Vårt arbetsteam består av en administrativ föreståndare, två barnträdgårdslärare och fem barnskötare. Gruppen Månsas förskola fungerar administrativt under daghemmet Stigen och gruppen är placerad i Månsas lågstadieskolas utrymmen.

Till uppgifterna som barnträdgårdslärare hör huvudsakligen att ta hand om och ansvara för en barngrupp samt att planera och förverkliga daghemmets verksamhet tillsammans med den övriga personalen.

På Stigen arbetar personalen enligt Helsingfors Plan för småbarnspedagogik och enligt med Barna ögon modellen, hembesöksmodellen. Inom arbetsteamet värdesätter vi öppen kommunikation, flexibilitet och god samarbetsförmåga.
 
 
Kelpoisuusehto:  Av sökanden förutsätts pedagogie kandidatexamen (btl), lämplig yrkeshögskoleexamen eller motsvarande tidigare exam på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog (lag 272/2005 och förordning nr 608/2005).

Den som anställs ska uppvisa ett av stadens företagshälsovård utfärdat eller godkänt intyg över sin lämplighet för befattningen.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: att du är positiv, initiativrik och inspirerande, med intresse för att utveckla det egna pedagogiska arbete samt verksamheten tillsammans med teamet.

Att du har goda kunskaper i svenska språket.
 
Luemme eduksi: tidigare erfarenhet med arbete med barn i olika åldrar och att kunna arbeta både ensam och i team och ha barnet i fokus.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2568,16
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75h/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Mia Julin-Lumio
0931044813
mia.julin-lumio@hel.fi
Semester 5-10.12.2018.
 
 
 Hae paikkaa