Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, Haaga 1 kotihoito, määräaikainen
 
Työavain 7-2137-18
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 16:00
Lounainen kotihoito , Kytösuontie 6 00300 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Lännen palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haaga 1 lähipalvelualue sijaitsee Pikku-Huopalahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alueeseen kuuluu Pikku-Huopalahden lisäksi Niemenmäki.

Työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ovat hyvät. Haaga 1 lähipalvelualueella on tällä hetkellä 26 työntekijää, joista on 4 sairaanhoitajaa ja 22 lähi- tai perushoitajaa. Iso Haaga 1 tiimi on jaettu kolmeen osaan, jossa kutakin pikkutiimiä luotsaa th/sh.

Haaga 1 kotihoitotiimissä th/sh harjoittaa monipuolisesti sairaanhoidollisia taitojaan. Työ vaatii hyviä yhteistyötaitoja niin tiimissä kuin yhteiskumppaniden, asiakkaiden ja heidän omaisten kanssa. Tiimin th/sh on sairaanhoidollinen asiantuntija, joka arvioi, suunnittelee ja toteuttaa hoitotyötä yhdessä tiimin lähihoitajien kanssa. Haaga 1 tiimillä on myös oma fysioterapeutti toisen tiimin kanssa. Th/sh työ on pitkälti moniammatillista tiimityötä.

Työyhteisössämme pyritään pitämään avointa ja toimivaa työskentelyilmapiiriä ja pyrimme kohti itseohjautuvuutta. Toivomme hakijoilta aktiivista ja positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja. Tiimissä kunnellaan, arvostetaan ja kunnioitetaan toisten mielipiteitä. Tiimissä toimii myös vireä henkilöstökerho.

Haaga 1 kotihoitotiimi on ryhtynyt tammikuusta 2018 alkane tekemään voima-hankkeen mukaisia työvuoroja (9-tunnin työpäiviä ja 8 vapaapäivää/3vko), joka on toki vapaahtoista kaikille.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin laajat työsuhde-edut, kuten koulutusmahdollisuudet, työssä kehittymisen, bussilippuedun sekä turvallisen työsuhteen.

Jos kiinnostuit, laita työhakemuksesi meille helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Lisäksi edellytämme: hyviä yhteistyötaitoja, kehittämistaitoja sekä avoimutta uusille haasteille.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoidosta.
Monipuolisen kokemuksen terveyden- ja sairaanhoidosta.
Kokemuksen kotihoidosta.
Pegasos, Kotihoidon RAI sekä hyvät ATK-taidot.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2565,20 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
kotihoidon ohjaaja Elina Tuomikoski
050 326 4331
elina.tuomikoski@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa