Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Lastentarhanopettaja, Pohjoinen, 3 työpaikkaa
 
Työavain 5-3545-18
Vakinainen työsuhde  alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 10.12.2018  kello 16:00
Pohjoinen varhaiskasvatusalue
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme lastentarhanopettajia vakinaisiin tehtäviin Kaarela-Pohjoisen varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Ilmoita työhakemuksessasi päiväkoti ja tehtävä, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Työt alkavat 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

PÄIVÄKOTI NESTORI,
Päiväkoti Nestori sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulunkylässä. Talossamme on 13 lapsiryhmää ja eri osoitteessa sijaitseva leikkitoiminnan kerho.
Toivomme, että sinulla on hyvä työmotivaatio, olet innostunut kehittämään uusia toimintamalleja ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tarjoamme paikkaa osapäiväryhmästä, joten työaika sijoittuu klo 8.00 ja 16.15 välille. Myös lyhempi työaika onnistuu, esimerkiksi 6 tuntia/päivä.
Päiväkodin iso piha-alue ja lähiympäristö tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen ulkotoimintaan, liikkumiseen ja tutkimiseen. Päiväkotimme toimii Helsingin yliopiston harjoittelupäiväkotina, joten lastentarhanopettajalla on mahdollisuus päästä ohjaamaan opiskelijoita.
Lisätietoja; päiväkodinjohtaja Anna Vainio p. 09 310 69900, anna.vainio@hel.fi

PÄIVÄKOTI PERHONEN
Etsimme Päiväkoti Perhoseen kahta lastentarhanopettajaa, joista toinen aloittaa päiväkoti Kuninkaantammessa, osoite Ultramariinikuja 4, 00430 Helsinki ja toinen päiväkoti Pikkusuolla, osoite Pikkusuonkuja 3-5, 00670 Helsinki.
Perhosen väistötilan valmistuessa Kustaankartanoon, Oulunkylään molempien työpiste siirtyy sinne. Väistötila valmistuu arviolta keväällä 2019.
Meillä on iloinen, ammattitaitoinen ja pedagoginen työyhteisö.
Tuemme aina toinen toisiamme, emmekä jätä ketään pulaan. Tällä kaudella olemme kannustaneet lapsia huomaamaan vahvuutensa ja tukeneet heitä harjoittelemaan taitojaan. Meillä on erinomainen keskusteluyhteys vanhempiin.
Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä luovuutta. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä herkkyyttä lapsen tarpeille.
Lisätietoja; päiväkodinjohtaja Petrus Väärälä, puh. 09 310 69955, petrus.vaarala@hel.fi ja
päiväkodinjohtaja Airi Keränen, puh. 09 310 69831, airi.keranen@hel.fi
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Rekrytointi
rekry.kasko@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa