Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Lastentarhanopettaja, Kaarela , 4 työpaikkaa
 
Työavain 5-3544-18
Vakinainen työsuhde  alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 10.12.2018  kello 16:00
Kaarela
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme neljää vakinaista lastentarhanopettajaa Kaarela-Pohjoisen varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Ilmoita työhakemuksessasi päiväkoti ja tehtävä, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Työt alkavat 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

PÄIVÄKOTI RAITTI, varhaiskasvatusyksikkö Vuorilinna-Raitti, Kaarelan raitti 1, 00430 Helsinki
Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen! Varhaiskasvatusyksikkö Vuorilinna-Raitti on siirtymässä uusiin tiloihin vuonna 2021 ja nyt on hyvä tilaisuus lähteä mukaan suunnittelemaan uuden uutukaista päiväkotia.
Etsimme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta lastentarhanopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tällä kaudella lastentarhanopettaja toimii 4-5-vuotiaiden lasten ryhmässä päiväkoti Raitilla Kannelmäen peruskoulun sivutoimipisteen yhteydessä. Ryhmässä toimii kaksi lastentarhanopettajaa ja lastenhoitaja.
Annat osaamisesi käyttöömme, niin me tarjoamme sinulle ihanat lapset ja vanhemmat, mukavat työkaverit ja upean ympäristön keskuspuiston laidalla. Meillä korostuu positiivinen pedagogiikka, leikin arvostus ja lasten osallisuus. Meillä pääset toteuttamaan omia vahvuuksiasi keskustelevassa, tasa-arvoisessa työyhteisössä.
Odotamme, että tulet töihin hyvällä työtuulella. Omaat hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot ja se näkyy suhteessasi lapsiin, vanhempiin ja työkavereihin. Suhtaudut työhösi myönteisesti ja sinuun voi luottaa tiukoissakin tilanteissa. Meillä ei karsasteta halauksia, näihin lapsiin saa ja pitää kiintyä.
Lisätietoja; päiväkodinjohtaja Salla Lintunen p. 09 310 41598, salla.lintunen@hel.fi, tavoitettavissa puhelimella 28.11. klo 14-16 ja 10.12. klo 12-14.

PÄIVÄKOTI KUNINKAANTAMMI, varhaiskasvatusyksikkö Hakuninmaa-Kuninkaantammi, Ultramariinikuja 4, 00430 Helsinki (3 tehtävää)
Syksyllä 2018 aloittaneeseen päiväkotiin tarvitaan lisää upeita, sensitiivisiä ammattilaisia ja hyviä tiimipelaajia. Tarjoamme mahtavan työympäristön, mukavat työkaverit ja ihanat lapset perheineen. Emme karsasta halauksia ja huomaamme hyvää ihan joka päivä.
Jos innostuit ajatuksesta tule ihmeessä luomaan yhdessä, vanhempien, lasten ja työkavereiden kanssa positiivisen letkeää Kuninkaantammen henkeä.
Lisätietoja; päiväkodinjohtaja Riikka Erviö, p. 09 310 416 28, riikka.ervio@hel.fi
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Rekrytointi
rekry.kasko@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa