Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Hallintoon kuuluvat, hallintopalvelut, hankintapalvelut, henkilöstö- ja kehittämispalvelut, talous- ja suunnittelupalvelut, tietohallintopalvelut, tukipalvelut sekä viestintäpalvelut.
 
Hankinta-asiantuntija, Hankintapalvelut, vakinainen
 
Työavain 7-2110-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 16:00
Hankintapalvelut , Toinen linja 4 A 00530 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Toimialan hallinto / Hankintapalvelut
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme hankintaprojektitiimiimme osaamistamme vahvistamaan dynaamista ja ennakkoluulotonta tekijää. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian hakuajan jälkeen.

Hankintapalvelujen 25 ammattilaista vastaavat yhdessä sosiaali- ja terveystoimialan strategisesta ja operatiivisesta hankintatoimesta, sopimushallinnasta, tilaustoiminnasta ja toimittajayhteistyön kehittämisestä. Tekemisessämme haluamme olla julkishallinnon paras.

Sosiaali- ja terveystoimi hankkii vuositasolla useiden satojen miljoonien eurojen edestä ulkopuolisia palveluja ja tavaroita. Ostetut palvelut muodostavat merkittävän osan kuntalaisille tarjoamistamme palveluista ja arvontuottomme muodostaa laajan ja monisyisen kokonaisuuden. Uskomme onnistumisen perustuvan yhdessä tekemiseen ja erilaisten osaamisten liittoon. Sinun ei tarvitse olla hyvä kaikessa, mutta toivomme että olet valmis oppimaan uutta ja rohkeasti haastamaan tapaamme ajatella.

Tehtäviisi kuuluvat
• hankinta- ja kilpailutusprosessien läpivieminen
• uusien näkökulmien etsiminen hankintojen toteuttamiseen
• sopimusvalmistelun kehittäminen hankintojen vaikuttavuuden ja kustannustehokkuuden näkökulmasta.

Nautit yhteistyöstä erilaisten ihmisten kanssa. Vahvana projektiosaajana pystyt pitämään langat käsissäsi laajaakin valmistelutyöryhmää vetäessäsi. Toimialan substanssiosaajien asiantuntemukseen nojautuen viet kilpailutusprosessit tehokkaasti maaliin. Etsit ennakkoluulottomasti myös uusia näkökulmia sopimusten valmistelutyöhön hankinnan vaikuttavuuden ja kustannustehokkuuden kannalta. Hankintoja kehität niiden koko elinkaaren huomioiden.

Tehtävä tarjoaa poikkeuksellisen aitiopaikan julkishallinnon ajankohtaisimpaan ytimeen – projektityön lisäksi sosiaali- ja terveystoimialan hankintapalvelut mahdollistaa osallistumisen julkista hankintatoimea ennakkoluulottomasti uudistaviin make or buy- ja tuottajaohjaushankkeisiin. Työmme onnistumisella on suora vaikutus kuntalaisten arkeen ja toimialan onnistumiseen. Suurena toimijana tekemillämme ratkaisuilla on myös vaikutusta koko alan ja markkinan kehittymiseen.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


 
Lisäksi edellytämme: hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta työhön.

 
Luemme eduksi: liiketoimintaosaamisen, kokemuksen hankinta-alalta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3309,30 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
vastaava hankinta-asiantuntija Tuomas Riihivaara
09 310 43217
tuomas.riihivaara@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa