Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.
Kaupunginkanslian elinkeino-osastolla joukko työllisyyden, yrittämisen, kilpailukyvyn, kansainvälisten asioiden ja maahanmuuton osaajia rakentaa Helsingistä yhä yritysmyönteisempää ja vetovoimaisempaa kaupunkia.
 
Projektipäällikkö
 
Työavain 47-148-18
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 16:00
Yrityspalvelut , Unioninkatu 28 A  00100 Helsinki
Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osasto hakee projektipäällikköä työskentelemään ”CircVol - Suurivolyymisten sivuvirtojen ja maamassojen hyödyntäminen kaupungeissa” -hankkeeseen, joka toteutetaan osana kuuden suurimman suomalaisen kaupungin yhteistä 6Aika-strategiaa.

CircVol-hankkeessa Helsingin kaupunki edistää uudenlaisen teollisuus- ja työpaikka-alueen syntymistä Östersundomin Norrbergetin alueelle. Tavoitteena on kansainvälisesti kiinnostava investointikohde, jonne sijoittuvat yritykset hyödyntävät yhdessä materiaali- ja energiaresursseja kiertotalousperiaatteiden mukaisesti. Norrbergetin alueelle toivotaan sijoittuvan monipuolisesti esimerkiksi elintarvikealan tuotannollisia yrityksiä ja ao. alaan synergisesti linkittyvien muiden toimialojen yrityksiä.

Projektipäällikkönä vastaat CircVol-hankkeen Helsingin kaupungin osaprojektin toteutuksesta. Koordinoit alueelle potentiaalisesti sijoittuvien yritysten kanssa käytäviä keskusteluja ja neuvotteluja. Toimit yhteyshenkilönä kaupungin, yritysten ja muiden sidosryhmien välillä sekä muiden hankkeen osaprojektien kanssa. Sinulla on keskeinen rooli myös osana hanketta toteutettavien tutkimusten ja selvitysten määrittelyssä, hankkimisessa ja ohjaamisessa.

Sinulla on kokemusta vastaavista vaativista yhteistyöhankkeista. Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä tuotannollisen toiminnan sijoittelusta, maankäyttöön, kaavoitukseen ja logistiikkaan liittyvistä asioista sekä EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta. Sinulla on perustiedot myös kiertotalouden tarjoamista mahdollisuuksista. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät valmiudet kansainväliseen yhteistyöhön. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 saakka.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4000 euroa/kk
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yksikön päällikkö Ulla Tapaninen
050 525 8131
ke 12.12. ja to 13.12. klo 9 - 11
 
 
 Hae paikkaa