Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitos, Talpa, tuottaa kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja Helsingin kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja osakeyhtiöitä, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Talpassa työskentelee noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelu kuuluu kaupungin keskushallintoon.

Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Taloushallinnon palvelut -osasto vastaa kaupungin toimialojen ja liikelaitosten taloushallinnosta kokonaisuudessaan eli osastolla hoidetaan niiden kirjanpito, maksuliikenne sekä osto- ja myyntilaskutus. Osastolla työskentelee noin 150 henkilöä.
 
Palvelukoordinaattori, Myynti, kirjanpito ja erillispalvelut -tiimissä Sosiaali ja terveys -palvelualueella
 
Työavain 44-20-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 10.12.2018  kello 16:00
Soten palvelualue , Sörnäisten rantatie 27 A 00500 Helsinki
Taloushallintopalvelu liikelaitos, Taloushallinnon palvelut-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme esimiestä tiimiin, joka vastaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan laskutus-, myyntireskontra- ja perintätehtävien hoitamisesta ajallaan ja oikein. Tiimi huolehtii myös Soten kirjanpidon täsmäyksistä, sisäisen laskennan ajojen hoitamisesta sekä erilaisista toimialalle tuotettavista erillispalveluista kuten esimerkiksi maksukattolaskennasta.

Soten myynnin, kirjanpidon ja erillispalveluiden tiimissä työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Lähiesimiehenä johdat ja kehität tiimisi työtä sekä vastaat mm. perehdytyksestä ja työn organisoinnista. Lisäksi olet asiantuntijana mukana erilaisissa projekteissa ja asiakasyhteistyössä.

Palvelukoordinaattorina osallistut myös tiimisi perustyön tekemiseen.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja tiimin toimintaa. Yhteistyö sosiaali- ja terveystoimialan kanssa on tiivistä.

Talpa on kiinnostava näköalapaikka pääkaupungin talouteen ja järjestelmiin. Viihtyisät toimitilat ja mukavat kollegat sijaitsevat Sörnäisissä.

Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto.
 
Lisäksi edellytämme: Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja myönteistä suhtautumista jatkuvaan kehittämiseen.
 
Luemme eduksi: Koulutuksen ohella luemme eduksi kokemuksen taloushallinnon tehtävistä ja esimiestyöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2851,20
Työaika: Liukuva toimistotyöaika, 36 h 45 min /vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Elina Tirkkonen, palvelupäällikkö
09 310 25290
elina.tirkkonen@hel.fi
 
Pasi Rauhaniemi, osastopäällikkö
09 310 25250
pasi.rauhaniemi@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa