Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Keittiö- ja siivousalan rekrytointikoulutus, Monipalvelut, 25 työpaikkaa
 
Työavain 26-373-18
Koulutus koulutus
Hakuaika päättyy 21.12.2018  kello 16:00
Palvelukeskus, monipalvelut , Pakkalantie 30 00099 Helsingin kaupunki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Ammatillinen koulutus kaupungin palvelukseen
 
Tehtävän kuvaus: Haluatko työllistyä keittiön avustaviin ja siivousalan tehtäviin?

Haemme 25 keittiö- ja siivousalasta kiinnostunutta opiskelijaa. Koulutus alkaa rekrytointikoulutuksena (4.2.2019 - 7.6.2019), minkä jälkeen opiskelijat pyritään työllistämään oppisopimuksella Palvelukeskus Helsingin työpaikkoihin tai keikkatöihin Seure Henkilöstöpalveluihin. Hakijalta edellytetään soveltuvuutta keittiö- ja siivousalan työtehtäviin, riittävää suomen kielen taitoa sekä keittiö- ja siivousalalle sopivaa kokonaisvaltaista terveyttä.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Rekrytointikoulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa kolmesta vaihtoehdosta:
• Ravitsemispalveluissa toimiminen (ravintola- ja catering-alan perustutkinto) tai
• Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot (ravintola- ja catering-alan perustutkinto) tai
• Ylläpitosiivous (puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto)

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna työpainotteisesti, jolloin lähiopetus, itseopiskelu ja etätehtävät sekä työpaikalla tapahtuva oppiminen vuorottelevat. Koulutuksen aikana opiskellaan alan työaikojen mukaan.

Koulutuksen infotilaisuus pidetään torstaina 13.12.2019 klo 12.00-15.00 osoitteessa Teollisuuskatu 23 A2, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, luokkatilan nro on TEC216.

KOULUTUSVALINTA:

Valinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Esivalinta haastatteluun suoritetaan hakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.


LISÄTIETOJA
Palvelukeskus Helsinki: Merja Jacobsson, merja.jacobsson@hel.fi ja Jenny Valkonen, jenny.valkonen@hel.fi
Stadin ammatti- ja aikuisopisto: Anne-Mari Kortelainen, anne-mari.kortelainen@edu.hel.fi


KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN:

Huomaathan, että et voi hakea paikkaa alla olevasta linkistä. Toimi ohjeen mukaan:

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero (682521) tai koulutuksen nimi (Keittiö- ja siivousalan rekrykoulutus) ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen).

Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.
Valintatiedon voit katsoa koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
HR-suunnittelija Merja Jacobsson
09 310 86483
merja.jacobsson@hel.fi
 
Vastaava HR-suunnittelija Jenny Valkonen
09 310 27412
jenny.valkonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa