Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Kardiologi, Malmin sisätautien poliklinikka, määräaikainen
 
Työavain 7-2063-18
Määräaikainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Malmin sisätautien poliklinikka , Talvelantie 6 00700 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka
Lääkärit
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kardiologian erikoislääkäriä osastonlääkärin viransijaisuuteen ajalle 1.1.-31.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työhön kuuluu kardiologisia perustutkimuksia ja kardiologista vastaanotto- sekä konsultaatiotoimintaa. Sisätautien poliklinikan Laakson ja Malmin yksiköissä on 26 erikoislääkärin ja kaksi erikoistuvan lääkärin virkaa.

Pätevien hakijoiden puuttuessa palkkaamme mielellämme myös lyhyemmäksi jaksoksi sisätautilääkärin, joka on kiinnostunut kardiologiasta. Sisätautien poliklinikalla on hyvä tilaisuus oppia kardiologisia perustaitoja, kuten sydämen ultraäänitutkimuksia ja sydänpotilaiden tutkimista kardiologin ohjauksessa. Arvostamme yhteistyökykyä ja halua kehittää pitkäjänteisesti poliklinikan toimintaa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-2063-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus kardiologian tai sisätautien erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Luemme eduksi: sisätautilääkärin pätevyyden.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: kokopäivätyö, 38 h 15 min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
va. ylilääkäri Tuula Tikkanen
050 3362 181
tuula.tikkanen@hel.fi
 
apulaisylilääkäri Sakari Mänttäri
040 5926 429
sakari.manttari@hel.fi
 
osastonlääkäri Harri Hietanen
040 1209 625
harri.hietanen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa