Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stara on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos – rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Pidämme Stadista huolta 1 500 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 200 M€. www.hel.fi/stara.
 
Henkilöstöasiantuntija
 
Työavain 43-56-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 25.01.2019  kello 16:00
Henkilöstöyksikkö , Ilmalankuja 2 L 00240 Helsinki
Stara, Hallinto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöasiantuntijaa Staran hallintoon. Tule pitämään kanssamme huolta suuresta henkilöstöstämme, jolla on näkyvä rooli toimivan kaupungin rakentajana.

Henkilöstöyksikkö vastaa Staran henkilöstöhallinnosta ja henkilöstöprosessien koordinoinnista sekä kehittämisestä. Dynaaminen henkilöstötiimi työskentelee Ilmalassa.

Vastaat osaamisen kehittämisen prosessin ja työkalujen kehittämisestä ja koordinoinnista. Osallistut henkilöstösuunnitteluun sekä esimieskoulutusten kehittämiseen. Tarjoat lisäksi tukea esimiestyöhön, johtamiseen ja työyhteisöjen kehittämiseen omalla vastuualueellasi. Tehtäviisi voi sisältyä rekrytointia ja sen kehittämistä sekä työhyvinvointiin liittyviä työtehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, henkilöstöedut.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Olet vahva osaamisen kehittämisen asiantuntija.
 
Luemme eduksi: Eduksesi lasketaan kokemus kunta-alan virka- ja työehtosopimuksista, projektinhallinnasta sekä hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3529,89
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
ts. henkilöstöpäällikkö Tommi Majanen
040 336 0742
tommi.majanen@hel.fi
ti 15.1. klo 15-16
 
 
 Hae paikkaa