Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.
 
Ylilääkäri, Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus, vakinainen
 
Työavain 7-2008-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus , Kahvikuja 3A 00980 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka
Lääkärit
 
Tehtävän kuvaus: Haemme tavoitteellista ja rohkeaa sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistajaa Vuosaaren terveys-ja hyvinvointikeskukseen (THK) vakinaiseen virkaan 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä johdat ja kehität yhdessä osaavan ja innostuneen henkilöstön kanssa sujuvia ja asiakaslähtöisiä avosairaanhoidon palveluja. Olet lisäksi mukana rakentamassa kaupungin monipuolisia yhteisiä toimintamalleja samassa talossa toimivien psykiatria- ja päihdepoliklinikan, suun terveydenhuollon sekä laaja-alaisten sosiaalipalvelujen ja perhekeskuksen kanssa.

Vuosaaressa uusi THK-toimintamalli on ollut käytössä joulukuusta 2016 lähtien. Tarjoamme palveluja asiakkaille laajennetulla aukioloajalla, tällä hetkellä arkisin klo 7-20. Tilat on remontoitu ja työvälineet ovat nykyaikaiset. Hyödynnämme Lean-menetelmiä henkilöstö- ja asiakasprosessien johtamisessa.

Vuosaaren terveysasemalla on 25 lääkärin vakanssia. Teemme töitä monialaisissa tiimeissä, joissa työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, fysioterapeutteja ja mielenterveys- ja päihdesairaanhoitajia sekä sosiaaliohjaajia. Ortopedin, psykiatrin ja gynekologin vastaanotot asemalla täydentävät lääkäripalveluja.

Reilun 60 ammattilaisen kanssa tarjoamme avosairaanhoidon palveluja Vuosaaren alueen 40 000 asukkaalle. Asukkaat ovat mukana kehittämässä palveluja ja aktiivinen asukasraati kokoontuu säännöllisesti.

Lääkärien vastaanottoaikojen saatavuus on erittäin hyvä. Kevyemmillä kontakteilla ja sähköisesti hoidettujen tyytyväisten potilaiden määrä lisääntyy.

Tarjoamme hyviä kouluttautumismahdollisuuksia sekä ison työnantajan edut, kuten erilaisia uralla etenemisen vaihtoehtoja.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-2008-18. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alan hallinto- ja johtamistehtävistä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme:  erinomaisia yhteistyötaitoja, myönteistä ja määrätietoista asennetta ja valmiutta kehittää omaa osaamista.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: Työaika 38h 15min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Terveysasemien johtajalääkäri Kristian Siekkinen
09 310 42700
kristian.siekkinen@hel.fi
 
Johtava ylilääkäri Timo Sinkkonen
040 184 8663
timo.sinkkonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa